Politika 12.10.2020.

Cvijanović: Važno da se očuva koalicija koja dobro sarađuje

ČITANJE: 1 minuta

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da Nevesinje ima stabilnu vlast, te da je u političkom smislu važno da se očuva koalicija na lokalnom nivou da bi mogla da nastavi sa realizacijom započetih projekata.

Uoči sastanka sa predstavnicima koalicionih stranaka u ovoj opštini, Cvijanovićeva je navela da je raduje dobra saradnja predstavnika lokalne vlasti.

“Tamo gdje imamo stabilnu vlast i međusobno razumijevanje, imamo i dobru pretpostvaku za razvoj i komunikaciju sa republičkim vlastima. Ovdje sam da ih podržim u njihovim nastojanjima da izgrade bolje i razvijenije Nevesinje”, rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Nevesinje Milosav Uljarević istakao je da su predstavnici koalicije imali izuzetno dobru saradnju u protekle četiri godine, te da imaju jasan plan za naredne četiri.

Predstavnik Opštinskog odbora Socijalističke partije Momčilo Vukotić rekao je da koalicija na lokalnom nivou funkcionišemo izvanredno, te da su realizovani gotovo svi planirani projekti.

“Virus korona je uradilo svoje, ali očekujemo da ćemo u naredne četiri godine ispuniti sve obaveze i obećanja koja smo dali građanima Nevesinja”, naglasio je Vukotić.

Predstavnik Pokreta “Volimo Srpsku” Aleksandar Marić rekao je da očekuje da stranke okupljene u koaliciji koja čini vlast u Nevesinju nastaviti da rade zajedno.

“Očekujem da ćemo nastaviti da sarađujemo na svim prjektima, da rješavamo probleme sa kojima ćemo se susretati. Naš pokret daje puno podršku zajedničkom kandidatu za načelnika, aktuelnom načelniku Milenku Avdaloviću. Svim koalicionim partnerima želimo puno uspjeha na izborima”, rekao je Marić.

Sastanku koalicionih partnera sa potpredsjednikom SNSD-a Željkom Cvijanović prisustvovali su predstavnici SNSD-a, Socijalističke partije, DNS-a, Demosa, Ujedinjene Srpske, Pokreta “Volimo Srpsku”, Socijalističke partije Srpske, te SNS-a.

(Srna)