Sport 10.03.2016.

“DailyMail” optužio Novaka Đokovića da vara Jelenu

ČITANJE: 1 minuta
depika i novak
Novak Đoković fotografisan je juče u društvu zanosne brinete, sa kojom je bio na večeri u Los Angelesu, što je bio dovoljan povod da pojedini svjetski portali započnu spekulacije o aferi.

Novak je prisustvovao košarkaškoj utakmici u Staples centru, a potom se zaputio u jedan restoran koji je popularan u Hollywoodu.

Prvi teniser svijeta bio je dobro raspoložen, a britanski “DailyMail” protumačio je da je za to bila zaslužna djevojka koja je bila sa njim.

depika

Radi se o indijskoj glumici Depiki Padukone, bolivudskoj zvijezdi koja je već godinama bliska prijateljica Jelene Đoković. Trenutno u Hollywoodu snima film sa Vinom Dizelom, dok se Novak priprema za turnir u Indian Velsu.

Navodi da između Depike i Novaka postoji nešto više od prijateljstva, naljutilo je njegove mnogobrojne fanove, koji su na društvenim mrežama optužili “DailyMail” za senzacionalizam i neinformisanost, pošto nisu prepoznali da se radi o poznatoj indijskoj glumici, koja je pritom sa Novakom i njegovom suprugom Jelenom u prijateljskim odnosima.

(Blic)