Vijesti 28.11.2018.

DAJTE SVOJE PRIJEDLOGE Na javnom uvidu četiri regulaciona plana o budućem izgledu grada

ČITANJE: 2 minute

Odjeljenje za prostorno uređenje podsjeća da se od 13. novembra na javnom uvidu nalaze četiri regulaciona plana:

NACRT REGULACIONOG PLANA ZA PROSTOR IZMEĐU PUTA BANJA LUKA – GRADIŠKA I ULICE DESPOTA STEFANA LAZAREVIĆA

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi: između puta Banja Luka – Gradiška i Ulice despota Stefana Lazarevića, i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Geoput“ Banja Luka – Ulica kralja Nikole 13, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 2, svakim radnim danom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA „LAUŠ 4“

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Ulicu Petra Mećave i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Ruting“ Banja Luka – Ulica I krajiškog korpusa 16, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Lauš 2, svakim radnim danom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova
NACRT REGULACIONOG PLANA ZA PROSTOR IZMEĐU BULEVARA VOJVODE STEPE STEPANOVIĆA, ULICE VELJKA MLAĐENOVIĆA, OGRADE KOMPLEKSA „INCELA“ I DESNE OBALE RIJEKE VRBAS

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, Ulice Veljka Mlađenovića, ograde kompleksa „Incelaa“ i desne obale rijeke Vrbas i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Ruting“ Banja Luka – Ulica I krajiškog korpusa 16, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Ada, svakim radnim danom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT REGULACIONOG PLANA DIJELA NASELJA KARANOVAC

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se odnosi na područje između mosta u naselju Karanovac, regionalnog puta Banja Luka – Kneževo i planirane trase za izmještanje regionalnog puta Banja Luka – Kneževo i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Geoput“ Banja Luka – Ulica kralja Nikole 13, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama mjesnih zajednica Karanovac i Ljubačevo,  svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

Javni uvid će trajati do 13. decembra 2018. godine i svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima su nacrti izložen, ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje .