Vijesti 21.04.2018.

DAN GRADA BANJALUKE Čubrilović uputio čestitku

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, u ime Narodne skupštine i svoje ime, uputio je čestitku gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću, predsjedniku Skupštine Grada Zoranu Taliću i svim građanima Banjaluke povodom obilježavanja 22. aprila – Dana Grada.

“Raduje nas činjenica da je najveći grad u Republici Srpskoj postao prepoznatljiv centar i urbano jezgro sa brojnim prirodnim ljepotama i kulturno-istorijskim znamenitostima, svrstavši se u red modernih evropskih gradova”, naveo je Čubrilović u čestitki.

Čubrilović je istakao da se Banjaluka, kao administrativni, politički, univerzitetski i kulturni centar Republike Srpske, u kontinuitetu razvija i raste na veliku radost svih njenih građana, posjetilaca i turista koji u sve većem broju dolaze u grad na Vrbasu.

“Želim Vam da uspješno nastavite sa infrastrukturnim i privrednim razvojem, kako užeg gradskog jezgra, tako i prigradskih naselja, stvaranjem još povoljnijih uslova za život naših građana. Uvjeren sam da ćete, za sve korisne i ostvarive projekte, imati podršku najviših republičkih institucija i da ćemo, svi zajedno, raditi na izgradnji još urbanije, savremenije i ljepše prestonice Republike Srpske”, naveo je Čubrilović u čestitki.

(Nezavisne)