Vijesti 08.01.2016.

Dan Republike: Ulice u kojima će biti obustavljen saobraćaj

ČITANJE: 1 minuta
saobracaj banjaluka
Zbog obilježavanja Dana Republike Srpske, u subotu 9. januara, od 12.00 do 15.00 časova – biće obustavljen saobraćaj u ulici Aleja Svetog Save, na dijelu od Gundulićeve do Bulevara vojvode Petra Bojovića.

U Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice olimpijskih pobjednika, obustava će trajati u vremenu od 14.00 časova pa nadalje.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Alejom Svetog Save izvršiće se preusmjeravanje autobusa, i to:

– na liniji broj 14B Autobuska stanica – Borik – Starčevica, autobusi sa Rebrovačkog mosta će se preusmjeriti Istočnim tranzitom na Autobusku stanicu,
– na liniji broj 20 Autobuska stanica – Centar – Paprikovac (Ulica Ranka Šipke), autobusi će saobraćati od Paprikovca do Centra.

Na ostalim linijama javnog prevoza putnika, koje saobraćaju ulicama Kralja Petra I Karađorđevića i Dr Mladena Stojanovića, izvršiće se preusmjeravanje ulicama Vuka Karadžića, Prvog krajiškog korpusa, Kralja Petra II i dalje postojećom trasom.

Na ostalim linijama nema promjena.

Regulisanje saobraćaja obavljaće službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

(ATV)