Vijesti 12.11.2015.

„Dan zdravlja“ u Rekreativnoj zoni Banj brdo/Šehitluci

ČITANJE: 1 minuta
rekreativna zona
U nedjelju 15. novembra  od 11 časova, svi zainteresovani u Rekreativnoj zoni imaće priliku besplatno provjeriti svoje zdravlje, tako što će na nekoliko mobilnih punktova  doktori vršiti pregled pritiska, a uz to davati i određene zdravstvene savjete.

– Ovom akcijom i naši prijatelji doktori žele dati svoju podršku inicijativi razvijanja Rekreativne zone Banjaluka. Naš je cilj da uključivanjem različitih struka što više afirmišemo gradjane da svojim stručnim radom unaprijede sadržaje Banj brda, tj. Rekreativne zone Banjaluka. Važno je napomenuti da sve ove akcije građani rade sa velikom voljom i ljubavlju i na taj nači volonterski, ali profesionalno, sami sebi kreiraju svoj prostor u gradu.- kaže Goran Pivašević član  inicijative Rekreativna zona Banjaluka.

On je pozvao građane da dodju i što bolje iskoristite toplu žutu jesen u Rekreativnoj zoni Banjaluka.

– Želimo da se zahvalimo dr Krivokući što je dao prijedlog i organizovao svoje kolege za potrebe ove akcije koja će sigurno ostaviti pozitivan utisak među građanima koji taj dan iskoriste za druženje, odmaranje i rekreaciju- dodao je Pivašević.

(Banjaluka.net)