Vijesti 19.01.2023.

Danas oblačno i hladnije uz slabe padavine

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za četvrtak, 19. januar 2023. godine:

Policijska uprava

Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za poslednja 24 časa u Gradu Banja Luka dogodila su se tri krivična djela.  Javni red i mir je narušavan dva puta, a napravljeno je pet prekršaja. Dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, jedno lice je lakše povrijeđeno, sve sa materijalnom štetom.

Služba hitne pomoći

U službi hitne pomoći pregledano je 46 odraslih pacijenata i 23 djece a obavljeno je 25 kućnih posjeta. Ukupno 94 intervencije.

UKC

U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je sedam poroda i rođeno je sedam beba, četiri djevojčice i tri dječaka.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasno-spasilačka brigada je imala jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno.

Zbog planiranih radova na elektro-energetskim objektima, planirana su sljedeća isključenja:

– U vremenu od 09.00 do 10.00 časova, dijelovi ulica: Branka Popovića, Despota Stefana Lazarevića, Kajmakčalanska, Knjaza Miloša, Kojića put, Milana Cvijetića, Miloša Mirića, Vojvode Prijezde i Zmaj Ognjenog Vuka.
– U vremenu od 09.00 do 14.00 časova, dijelovi ulica: Kosovska i Ravnih kotara i dio naselja: Priječani.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno.

Prognoza vremena za Banjaluku

Noćas i ujutru oblačno sa kišom, prolazno uz jače padavine. Tokom jutra zahlađenje i u višim predjelima oko grada padaće susnježica i snijeg. Tokom dana oblačno, hladnije i pretežno suvo vrijeme uz vrlo slabe padavine samo povremeno. Vjetar u prvom dijelu dana umjeren zapadni, popodne slab sjeverozapadni. Jutarnja temperatura vazduha će biti i maksimalna oko 5°C. Dnevna temperatura vazduha oko 2°C. Uveče dalje zahlađenje.