Vijesti 17.10.2015.

Danas počinje sa radom restoran “Novak” na Banj brdu

ČITANJE: 1 minuta
novak
Na banjalučkom izletištu Banj brdo od danas i zvanično počinje s radom restoran “Novak” po franšizi “Novak kafe&restoran”, u vlasništvu porodice srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da je otvaranje ovog restorana veoma značajno za grad na Vrbasu i u privrednom i u turističkom smislu.

– Jedan takav objekat upotpuniće našu turističku ponudu, posebno onu koju imamo na Banj brdu- rekao je juče Gavranović.

On je naglasio da će restoran sigurno biti mjesto okupljanja Banjalučana.

Kada je riječ o eventualnom otvaranju šetališta koje vodi do restorana i spomenika koji se nalazi na Banj brdu za saobraćaj, Gavranović je naveo da konačnu odluku o tome tek trebaju donijeti stručne službe koje se bave pitanjem bezbjednosti i regulacije saobraćaja na području grada Banjaluka.

– Siguran sam da možemo naći rješenje kojim će svi biti zadovoljni – i oni koji žele da šetaju i oni koji žele da automobilom posjete restoran i samo Banj brado- rekao je Gavranović.

On je naglasio da u Banjaluci, osim ljudi koji žele da postojeći put na Banj brdu ostane samo šetalište, postoje i oni koji bi željeli da put bude otvoren za saobraćaj, te podsjetio na odluku Skupštine grada da se ukloni rampa sa puta, a koja je donesena prije dvije godine.

(Agencije)