Vijesti 04.03.2021.

Danas sunčano i toplo

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za četvrtak, 4. mart 2021. godine:

Policijska uprava:

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje evidentirano je sedam krivičnih djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se jedanaest saobraćajnih nezgoda, tri s posljedicama po lica u kojima je pet lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

U Stanici hitne pomoći pregledano je 69 odraslih pacijenata i 5 djece, a obavljeno je 20 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala pet intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

  • U vremenu od 08,00 do 09,30 časova dio naselja Rekvice,
  • U vremenu od 09,00 do 13,00 časova dijelovi ulica: Subotička, Lovćenska, Bilećka i Drakulićka, te dijelovi naselja: Vujinovići, Novakovići, Zalužani i Priječani,
  • U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dio Hilandarske ulice i dijelovi naselja: Dragočaj i Kola – Kasipovići,
  • U vremenu od 09,30 do 13,00 časova dijelovi naselja: Karanovac i LJubačevo.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Danas, 04.03.2021. godine izvodiće se radovi na cjevovodu u ulici Jovana Dučića što će u periodu od 10,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice.

Prognoza vremena

Jutro pretežno vedro uz slab mraz i sumaglicu u široj okolini grada. Tokom dana sunčano i toplo. Vjetar slab i promjenljiv. Minimalna jutarnja temperatura vazduha oko -2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha oko 19°C.