Vijesti 15.06.2022.

Danas sunčano i veoma toplo

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za srijedu, 15. jun 2022. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje dogodilo se jedno krivično djelo. Javni red i mir je narušaen dva puta. Dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, jedna s posljedicama po lica u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Služba hitne medicinske pomoći: pregledan je 85 odraslih pacijenata i 10-oro djece, a obavljeno je 16 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

-U vremenu od 09,00 do 11,00 časova dijelovi ulica: Jovana Bijelića, Blagoja Parovića, Grmečka i Put srpskih branilaca, te naselja: Zalužani i Priječani,
-U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi naselja: Priječani, Česma, Čokorska Polja, Jošikova Voda, Karaula, Gornja Piskavica i Gligorići.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Danas, 15.06.2022. godine izvodiće se radovi na cjevovodu u ulici Veljka Mlađenovića, naselje Ada, što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.
Takođe, danas, 15.06.2022. godine izvodiće se radovi na cjevovodu u ulici Petra Preradovića što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Nova Varoš.

Prognoza vremena

Jutro vedro i svježe, tokom dana sunčano i veoma toplo. Vjetar slab istočni. Minimalna temperatura vazduha oko 11°C. Maksimalna temperatura vazduha do 29°C.

(E.M)