Politika 11.06.2021.

Darko Banjac na izbornim skupštinama NPS-a u Loparama i Ugljeviku

ČITANJE: 1 minuta

U Loparama i Ugljeviku večeras su održane izborne skupštine opštinskih odbora Narodne partije Srpske /NPS/ na kojima su izabrani predsjednici i delegati izborne skupštine i članovi opštinskih odbora.

Predsjednik NPS-a Darko Banjac rekao je da je u proteklih pet mjeseci ova stranka pronalazila svoje mjesto u moru partija u Srpskoj, a već od 22. juna, od naredne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, on najavljuje da će stranka pokazati svoju mnogo prepoznatljiviju poziciju.

Jedan od osnivača NPS-a Đorđe Popović izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom, istakavši da je to put legalizma i formiranja operativne strukture koja će na sljedećim izborima pokazati da je značajan faktor.

“Pred nama je dug ciklus formiranja opštinskih odbora i do sada to jako dobro ide, a to govori da ćemo se pozicionirati na političkom nebu Republike Srpske onako kako to i dolikuje”, rekao je Popović.

Dragiša Vidaković, koji je na čelu NPS-a u Ugljeviku, rekao je da ova stranka u podmajevičkoj opštini vrijedno radi i postiže dobre rezultate u lokalnoj sredini.

NPS u Loparama ima tri, a u Ugljeviku dva odbornika u lokalnim parlamentima.

Izbornim skupštinama u Loparama i Ugljeviku prisustvovali su narodni poslanici NPS-a Diko Cvijetinović, Željko Babić i Dragan Galić, te funkcioner ove stranke Senka Jujić.

(Srna/SB)

Oznake: NPS