Vijesti 06.04.2018.

DAVIDOV OTAC Na pravom smo putu da se sve otkrije

ČITANJE: 1 minuta

Na Trgu Krajine u Banjaluci i danas se, 12. dan za redom, okupio veliki broj građana zahtijevajući rasvijetljavanje smrti Davida Dragičevića.

Davidov otac Davor Dragičević rekao je prisutnima da, kao i prošlih dana, još uvijek nije dobio zvanične informacije o smrti svoga sina:

“Ovom prilikom želio bih svima vama da zahvalim što mene i Davidovu majku činite ponosnijim nego što smo ikad bili u životu.

Samo to vam mogu reći – na pravom smo putu da se otkrije istina i pravda, ne samo za vašeg i našeg Davida, nego i za druge nerazjašnjene slučajeve.

Za pravi put treba meni, majci Davidovoj i vama razum, pamet, razboritost, sve ono što oni nemaju, a hvala bogu mi imamo. Opet vas molim – bez politike, bez imenovanja, još nije vrijeme za to. A kad bude, biće!“

Davor Dragičević pozvao je sve koji su u mogućnosti da dođu sutra, 7. aprila, na sahranu Davida Dragičevića, koja će se održati na banjalučkom Novom groblju u 14 časova.

Nakon njegovog obraćanja čitana su anonimna pisma građana sa riječima podrške Davidovim roditeljima i njihovoj borbi.

David Dragičević (21) je nestao u noći između 17. i 18. marta, a njegovo tijelo je pronađeno 24. marta na ušću Crkvene u rijeku Vrbas u Banjaluci.

(Mondo)