Vijesti 02.09.2018.

DAVOR DRAGIČEVIĆ: Dajem vam rok do 5. oktobra

ČITANJE: 2 minute

Skup “Pravda za Davida” održan je i večeras u centru Banjaluke, gdje članovi grupe i građani traže da se razjasne sve činjenice u vezi ubistva mladofg Banjalučanina Davida Dragičevića.

“Naredne sedmice očekujem da se potrde sve moje riječi. MUP RS stoji iza organizacije ubistva Davida Dragičevića, iza otmice, silovanja, mučenja i na kraju ubistva mog djeteta. Nikog više neću uvlačiti u predmet i objašnjavati. Meni ovakva država i ovakve institcije ne trebaju”, rekao je Davidov otac Davor Dragičević.

On je sa građanima održao 161. okupljanje na Trgu Krajine odakle je i večeras posalo jasne poruke.

“Saša Labotiću, David nije umro, David je ubijen. Da dižeš mrtvu optužnicu protiv mog mrtvog djeteta. Rekao sam i ponavljam, imate rok do 5. oktobra, previše sam vam dao i činjenica i dokaza o organizvanom ubistvu moga djeteta. Sve što bude, vi ćete biti odgovorni, odgovaron će biti sve i jedan pripanik MUP-a, Tužilaštva, sve i jedan poslanik, svi koji se nalaze u institucijama. Optužujete me, pričate svašta. O meni pričajte šta god hoćete, mene ne insteresuje, ja znam svoj pravac, ali neću nikad dozvoliti da dirate moje mrtvo dijete”, poručio je Dragičević.

Kazao je da se institucije trebaju ponašati samo u skladu sa zakonom i da će sve biti jasno.

„Nikom ne prijetim. Nećete dobro proći, ko god je malo ispod nokta imao u organizovanom ubistvu moga sina, goniću vas do karaja života. Sve znam i sve ću reći. Ja kad kažem neće biti dobro, ali ja ću to uraditi za svije dijete“, kazao je Dragičević.

Rekao je da mu grupa “Pravda za Davida” daje snagu da nastavi te se zahvalio svima na podršci.

(Nezavisne)