Vijesti 20.08.2018.

DAVOR DRAGIČEVIĆ: Ko je ubio Davida?

ČITANJE: 1 minuta

Građani Banjaluke okupili su se i u ponedjeljak naveče, 148. put zaredom, na Trgu Krajine kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću, ocu tragično nastradalog mladića Davida, u njegovoj potrazi za istinom.

Kao i prethodnih dana Davor se obratio okupljenima i zahvalio im na podršci. On je podsjetio da je u toku dana sa grupom građana išao pred Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, gdje su pitali ko je ubio njegovog sina Davida.

“Nema nikoga u zgradi, samo par žena izašlo. Ne poštuju ni moje mrtvo dijete, ni instituciju, ni svoje radno vrijeme”, rekao je Davor Dragičević tokom svog obraćanja na Trgu Krajine, te dodao da su podnesene nove prijave.

On je rekao da su ljudi okupljeni u grupi “Pravda za Davida” do sada pokazali ko su i šta su, a iznio je i zahtjev da glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Želimir Lepir i tužilac Dalibor Vrećo budu smijenjeni.

“Zahtijevamo od Republičkog Tužioca, Mahmuta Švrake, da odmah i bezuslovno skine sa predmeta Lepira i Vreću. Znamo mi da od tog neće biti ništa”, rekao je Dragičević i ponovio da od potrage za istinom i pravdom neće odustati.

(Nezavisne)