Vijesti 16.04.2018.

DAVOR DRAGIČEVIĆ: Moj sin je 18.3. bio živ

ČITANJE: 1 minuta

I večeras je u Banjaluci održano mirno okupljanje “Pravda za Davida”, a prisutnim građanima se obratio Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića

“Dragi moj sine, dušo moja. Dragi naš Davide, dušo naša! Ponedjeljak 17.4.2018. godine. Mirno i dostojanstveno da se pomolimo za pokoj duše našeg Davida Dragičevića, da mu zapalimo svijeću. Danas nećemo više prozivati, znaju oni vrlo dobro ko su. Želim Vam se zahvaliti u svoje ime i u ime majke Suzane, što ste ovdje sa Davidom, što nas činite ponosnijim i snažnijim nego što smo ikada bili. Hvala vam!” rekao je Davor Dragičević.

On je pozdravio i pripadnike MUP-a RS koji ih, kako je rekao, čuvaju.

“Moramo malo i prozivati. A gospoda u civilu-inspektori koji su tu među nama – od čega nas čuvate, gospodo? Pa mi se čuvamo sami, mi radimo vaš posao od 18.3. Otiđite odavde ovdje nemate posla! David Dragičević je 18.3 bio živ, svi smo ga tražili, jeste ga vi tražili? Da ste ga tražili bio bi živ. Kako vas nije stid i sramota! Darko Ćulum je rekao da će dići 200,300,500 policajaca. Je li ih digao? Nije ni sebe digao” riječi su Davidovog oca danas u Banjaluci.

On je najavio i veliko okupljanje 21. aprila u Banjaluci. Pozvao je sve da dođu iz svih krajeva RS i Federacije BiH

“Ovo je borba za Davida i za sve nas” poručio je Davor Dragičević.

(Buka)