Sport 18.01.2016.

Dejan Kusturić novi predsjednik FK Borac

ČITANJE: 1 minuta
dejan kusturic
Dejan Kusturić je novi predsjednik Fudbalskog kluba Borac iz Banjaluke.

Ovo je odlučeno na sjednici Skupštine kluba koja je održana večeras na Gradskom stadionu, a na kojoj je, između ostalog, izabrana i nova uprava.

Osim Kusturića, kandidati za funkciju predsjednika kluba, koji je u teškoj finansijskoj situaciji i kojem na proljeće slijedi bitka za opstanak, bili su Milosava Jakovljević i Novak Damjanović. Kusturić je dobio povjerenje 19 od 27 članova Skupštine Borca.

-Cijela moja porodica navija za Borac i znam sa kojim se problemima suočava. Zbog toga želim da pomognem. Namjeravamo da deblokiramo račune, a pozvaćemo povjerioce da sa njima porazgovaramo. Planiramo da izvršimo reviziju finasija. Što se tiče igračkog kadra smatram da moramo da damo autonomiju sportskom direktoru za pojačanja. Situacija nije dobra ali u Kupu smo u igri i nećemo odustati- naveo je Kusturić kratkoročne ciljeve i dodao kakvi su planovi banjalučkog kluba na duže staze: “Rad sa mladima i ulaganje u njih koji su budućnost kluba je jedan od prioriteta.”

Novi prvi čovjek Borca otkrio je imena novih članova Upravnog odbora: Darko Ljubojević, Dejan Travar, Vedran Jerinić, Vladimir Cvijanović i Radislav Gojković. Robert Zrilić će ostati na mjestu direktora, a novi sportski direktor je Branimir Tulić.

(NN)