Politika 19.08.2020.

DEMOS: Ljubomir Erić nosilac odborničke liste u Sokocu

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Opštinskog odbora DEMOS-a Sokolac Ljubomir Erić nosilac je liste kandidata za odbornike na predstojećim lokalnim izborima, koja je večeras i zvanično predstavljena javnosti.

Erić je rekao Srni da vjeruje da će se birači u ovoj lokalnoj zajednici opredijeliti za mlade i obrazovane ljude na kojima je budućnost, ne samo opštine Sokolac, nego i Republike Srpske.

“Biti na čelu ovakve liste predstavlja mi čast i zadovoljstvo i siguran sam da ćemo doprinijeti napretku naše opštine i kompletnog stanovništva, bez obzira na stranačku pripadnost”, istakao je Erić.

On je naveo da lista sa 24 kandidata za odbornike u Skupštini opštine Sokolac iz ove partije predstavlja spoj mladosti i iskustva, te da su kandidati sa jasno izraženom vizijom i voljom, da se dođe do napretka u ovoj lokalnoj zajednici, garant uspjeha DEMOS-a na novembarskim izborima.

Erić je naglasio da Opštinski odbor DEMOS-a Sokolac nije predložio kandidata za načelnika opštine, ali da će se o tome razgovarati u skladu sa stavom vrha stranke.

(Srna)

Oznake: DEMOS Sokolac