DERBI U BORIKU Neporaženi OKK Borac dočekuje Leotar: Dođimo i podržimo naš tim do nove pobjede

U okviru četvrtog kola košarkaške Prve lige RS ekipa banjalučkog Borca na svom terenu sutra (06.11) od 19 časova dočekuje trebinjski Leotar.

Nakon odigrana tri kola u Prvoj košarkaškoj ligi Republike Srpske, ekipa OKK Borca je zabilježila sve tri pobjede i zauzela vodeću poziciju na tabeli. Međutim, sutra ekipu Borca očekuje najveće iskušenje u dosadašnjem dijelu prvenstva, odnosno ekipa trebinjskog Leotara koja će gostovati u Banjoj Luci.

Ekipa Leotara je u prošloj sezoni u oba odigrana susreta bila uspješnija od Borca, motiv više za domaći sastav da pokuša doći do veoma vrijedne pobjede, s druge strane ekipa iz Trebinja nakon dva odigrana meča ima pobjedu i poraz, tako da Banjalučani imaju razlog da budu optimistični pred ovaj meč.

Iz OKK Borca pozivaju publiku i navijače da dođu u što većem broju na sutrašnju utakmicu, koja sa pravom nosi epitet derbija četvrtog kola i podrže Borac na putu do pobjede.

SELESDONIO ABESO OJONO: Jedva čekam da zaigram za Borac

Posljednja dva mjeseca sa prvotimcima Borca redovno trenira dvadesetogodišnji fudbaler iz Ekvatorijalne Gvineje Selesdonio Abeso Ojono, a na Gradskom stadionu najavljuju da će u predstojećoj zimskoj pauzi sa njim biti potpisan profesionalni ugovor.

Banja Luka pokreće kampanju za vakcinaciju djece

Grad Banja Luka pokrenuće iduće godine promotivnu kampanju s ciljem podizanja svijesti sugrađana za obaveznu vakcinaciju djece, u nastojanju da se poveća obuhvat i na taj način spriječi izbijanje davno iskorijenjenih bolesti, odlučeno je na današnjoj sjednici gradskog Štaba za vanredne situacije.