Vijesti 10.11.2015.

Derventa: Ženu ubilo drvo

ČITANJE: 1 minuta

Image: 0118592773, License: Rights managed, Property Release: No or not aplicable, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.com, ImageSource RM

Žena čiji su inicijali M.Š. preminula je od posljedica povreda glave koje je zadobila kada je na nju palo drvo prilikom sječe šume, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Policijskoj stanici Derventa juče je iz Doma zdravlja Derventa prijavljeno da je u ovu ustanovu dovezeno tijelo žene čiji su inicijali M.Š. sa područja opštine Derventa, gdje je mrtvozornik konstatovao povrede glave preminule.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa utvrdili su da se žena čiji su inicijali M.Š. nalazila u šumi sa suprugom koji je sjekao drva za ogrev. Nakon što je muškarac motornom pilom posjekao stablo, ono je palo na ženu koja je povrijedila glavu i preminula tokom transporta do bolnice.

Tijelo preminule prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice radi utvrđivanja uzroka smrti.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, prema čijoj naredbi policijski službenici iz Dervente preduzimaju potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

(Srna)