Vijesti 29.10.2017.

Detalji nesreće u Trnu: Četvoro povrijeđenih, među njima i dijete!

ČITANJE: 1 minuta

U saobraćajnoj nesreći u Trnu, koja se sinoć dogodila u 20:30 h, povrijeđeno je četvoro lica, potvrđeno je ATV-u policiji.

Prema informacijama iz Hitne pomoći, povrijeđeni su vozač, suvozači iz oba automobila i jedno dijete. Kako navode, svi povrijeđeni otpušteni su na kućno liječenje i nisu zadobili teže povrede.

U nesreći su, prema navodima policije, učestvovala dva automobila marke pasat.

Jedan od njih, navode očevici, kretao se velikom brzinom iz pravca Glamočana, dok je vozač drugog automobila skretao lijevo iz pravca Banjaluke.

Automobil koji je skretao sa glavne ceste nije uspio da skrene prije nego što je, tvrde očevici, drugi automobil stigao munjevitom brzinom i i udario ga.

Od siline udara, navode očevici, udareni automobil je odletio na ogradu kod obližnje obućarske radnje, odbio se te udario u automobil parkiran kod privatne prodavnice preko puta. Nakon toga je odletio, navode očevici, još 20-ak metara niz ulicu.

Povrijeđeno dijete je odmah nakon udesa, neko od građana koji su se tu zatekli, prevezao u hitnu pomoć.

Na lice mjesta ubrzo je stiglo i vozilo Hitne pomoći, te je, kažu očevici, ukazana pomoć i ženi koja je bila suvozač u golfu, te povrijeđenom suvozaču iz pasata. Povrijeđene su iz vozila izvukli ljekari i medicinsko osoblje Hitne pomoći.

Očevici tvrde i da je vozač automobila koji se kretao iz pravca Glamočana nakon udesa pobjegao sa lica mjesta.

Mještani navode i da je put Banjaluka-Laktaši u centru Trna bio zatvoren za saobraćaj do 01:30h iza pomoći.

(ATV)