Vijesti 25.07.2021.

Detalji tragedije u Prijedoru: Dječak na biciklu se držao za motor u pokretu?

ČITANJE: 1 minuta

Saobraćajna nesreća u Prijedoru u kojoj je ugašen život dvanaestogodišnjeg dječaka još jedna je opomena svim učesnicima u saobraćaju da poštuju propise i čuvaju sebe i druge.

Podsjećamo, juče oko 16 sati u Ulici Srpskih velikana desila se saobraćjana nesreća u kojoj su učestvovali vozilo mazda kojom je upravljala dvadesetjednogodišnja djevojka i dječak (12) koji je bio na biciklu.

Neimenovani sagovornici portala “Srpska info” koji su navodno bili na mjestu nesreće opisuju kako se desila ova tragedija.

“Dječak je bio na biciklu, ali se držao za motor koji je vozio jedan momak. Ne znamo je li motor ubrzao ili se nešto drugo desilo, ali je dječak na biciklu izgubio ravnotežu i biciklom prešao na drugu stranu ceste u trenutku kada je naišao auto. Odbio se od auto i pao na asflat od koji je udario glavom”, kažu neimenovani sagovornici.

Prevezen je u bolnicu “Doktor Mladen Stojanović”, ali nažalost već je bio mrtav, prenose Nezavisne.

Iz Policijske uprave Prijedor su saopštili da je u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na mjestu nesreće obavljen uviđaj.

“Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu, a poseban apel biciklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetna lica koja su učesnici u saobraćaju”, poručili su iz Policijske uprave Prijedor.

(A.M.)