Vijesti 21.11.2016.

Detalji ubistva u Banjaluci: Žena izbola muškarca kuhinjskim nožem, pronađen bez odjeće

ČITANJE: 1 minuta

Polciija je uhapsila Kristinu Jovković (31) iz Banjaluke, osumnjičenu da je ubila Aleksandra Mujčinovića (44) u Banjaluci, potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama Jovkovićeva je ubila Mujčinovića jer je pokušao da je siluje u petak uveče. Ona je juče ubistvo prijavila policiji.

Kako saznaje “EuroBlic” Jovkovićeva je Mujčinovića usmrtila kuhinjskim nožem u pomoćnom objektu iza kuće u Solunskoj ulici br.73, gdje je stanovao Mujčinović. Zadala mu je ubode po stomaku i vratu. Ubijeni je na mjestu zločina pronađen bez odjeće.

Maja Đaković Vidović Portparol Okružnog javnog tužilaštva izjavila da je dežurni tužilac naredio obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Osumnjičena će nakon kriminalističke obrade biti sprovedena u Tužilaštvo.

mjesto-zlocinaMesto zločina u Solunskoj ulici u Banjaluci

Miroslav Ćorić, prvi komšija ubijenog, kaže da je Mujčinović živio sam u kući i da nikada ništa loše o njemu nije čuo ni vidio.

– Danas sam vidio policiju i vatrogasce ispred kuće oko podne i kasnije sam od njih čuo da je komšija ubijen -kaže Ćorić za “EuroBlic”.

Ćorić kaže da su Mujčinoviću majka i sestra u Hrvatskoj i da mu je brat na Floridi. Mujčinović je, kako saznajemo, radio kao fotograf.

(blic.rs)