Vijesti 30.05.2016.

Detalji zločina u Banjaluci: Bivšu ženu ganjao po ulici, pucao u nju pa u sebe

ČITANJE: 1 minuta

Tragedija se desila u ulici Zmaj Ognjenog Vuka u naselju Lazarevo oko sedam sati ujutro ispred zgrade gdje je nesretna žena nekoliko mjeseci živjela sa svojim sinom. Motiv za svirepi zločin najvjerovatnije su bračni problemi koji su kako samo saznali trajali godinama a koje je Milica pokušala da prekine razvodom koji se desio prije mjesec dana.

Komšije šokirane, bili su u braku 25 godina!

Kako su nam ispričale šokirane komšije brutalnost koju je Momčilo ispoljio prema ženi sa kojom je bio 25 godina u braku, ne viđa se ni u najgorim horor filmovima.

“Sve se odigralo veoma brzo. Čekao ju je ispred zgrade da krene na posao. Kad je izašla krenuo je da puca iz pištolja a ona se dala u bijeg. Pucao je tri ili četiri puta. Međutim sustigao ju je nakon dvadesetak metara a zatim je uhvatio za kosu, prislonio pištolj na glavu i upucao je. Kada je pala, upucao je i sebe”, ispričala je uplakana komšinica koja je sve vidjela sa svog balkona, a koja nije željela da joj navodimo ime.

Prema njenim riječima, kada je sišla, oboje je ležalo u lokvi krvi, s tim da je Momčilo davao znake života. Sve se desilo dok je njen dvadesetvogodišnji sin spavao u njihovom stanu, a kada je ustao dočekao ga je nevjerovatan šok.

(Nezavisne)