Magazin 21.12.2015.

Devet najpoznatijih citata Adel

ČITANJE: 2 minute
ADELE
Kraj godine je definitivno pripao britanskoj muzičkoj divi koja se na scenu vratila poslije dvije i po godine singlom “Hello”…

“Nikada nisam željela da izgledam kao modeli sa naslovnica. Ja predstavljam većinu žena i ponosna sam na to.”

“Kada zaplačem znam da sam napisala dobru pjesmu. Samo tad.”

“Možda zvuči kao kliše ali naučite da zavolite nekog opet tek kada se zaljubite u nekog. I to mora doći postepeno, spontano bez pritisaka.”

“Nikad nisam imala problem sa tim kako izgledam. Radije ću otići na ručak sa prijateljima nego što ću otrčati u teretanu.”

“Mislim da mnoge podsjećam na neku njihovu verziju sebe. Ne kažem da svi izgledaju kao ja i da imaju moju kilažu. Više mislim na činjenicu da odskačem od nečega što je već decenijama u medijama i modnoj industriji isticano kao prava vrijednost, prava ljepota. Ja nisam savršena, a veliki broj ljudi za sebe misli da jeste. Međutim, niko nije savršen.”

“Moj život je nalik nekoj drami. Pun je uspona i padova, perioda sreće i tuge, smjeha i suza, ali nemam vremena da se bavim time kako izgledam. To je krajnje nevažno. Prosto ne volim da idem u teretanu. Daleko više volim da odem u neki novootvoreni restoran i uživam u hrani i vinu.”

“Ja sam nalik Johnny Cashu, samo sam žena i nosim često all black izdanja.”

“Ne mislim da je tuga po difoltu uvek razorna i obeshrabrujuća. Ona može da bude krajnje inspirativna i puna života. Ponekad morate prosto da dozvolite sebi da budete nesrećni i da dotaknete dno, bi li se pokrenuli i nastavili napred.”

“Ne pravim muziku za oči već isključivo za UŠI.”

(B92)