Politika 10.11.2020.

DEZINFEKCIJA STAMBENIH OBJEKATA I DJEČIJIH IGRALIŠTA: Ujedinjena Srpska u kampanji za zdravlje građana

ČITANJE: 1 minuta

Članovi Ujedinjene Srpske su se proteklih dana posvetili dezinfekciji stambenih objekata i dječijih igrališta, piše Srpskainfo.

Ovim aktivnostima, članovi stranke, kao i kandidati na predstojećim lokalnim izborima, žele pružiti podršku svojim sugrađanima u vremenu obilježenom korona virusom i mjerama preporučenim u svrhu zaštite zdravlja građana.

Dio sredstava namijenjenih za reklamni materijal Ujedinjena Srpska je preusmjerila na dezinfekciona sredstva.

Sredstva koja se koriste registrovana su u Republici Srpskoj, švajcarske su proizvodnje, a sadrže vodonik-peroksid, jone srebra i alkohol i trenutno važe za neke od najboljih u svijetu.

Iz ove stranke pozvali su sve druge političke subjekte da im se pridruže u radu za opšte dobro svih građana Republike Srpske, umjesto da energiju troše na kritike političkih neistomišljenika.

Ujedinjena Srpska svoje aktivnosti zasniva na savjetima više od 180 ljekara i 400 medicinskih sestara, koliko ih broji u svojim redovima.

Iz ove stranke poručuju da će dezinfekcija trajati i u narednim danama, kroz sve gradove i opštine Srpske.

Članovi Ujedinjene Srpske su još jednom akcijom pokazali kako im je zdravlje sugrađana uvijek na prvom mjestu.

Pored dezinfekcije stambenih prostora, vjerskih objekata i dječijih igrališta, opštinski odbori Ujedinjene stranke organizovali su akciju mjerenja krvnog pritiska i šećera u krvi. Građani su tako u prilici da u svojim područnim odborima ove stranke dobiju informacije koje su im od velike koristi u vrijeme kada se odlazak doktoru, zbog epidemiološke situacije, značajno prorijedio.

Osim pomenute aktivnosti, članovi medicinske struke ove stranke uvijek su raspoloženi da pruže zainteresovanim sugrađanima i dodatne informacije, kao i savjete u vezi s poštivanjem mjera preporučenih u toku trajanja pandemije virusa korona.

(Srna)