Magazin 26.12.2015.

Digital Seekers – #SLUŠAJDOMAĆE – TOP 3

ČITANJE: 2 minute
digital seekers
Mi smo banjalučki DJ dvojac poznatiji kao Digital Seekers kojeg čine Tibor i Kazo, nastali smo 1. Decembra 2011. Godine. Volimo dobru muziku pored naše elektronske scene, a banjalučka scena ima i više nego dobre muzičare i DJ-eve.

1. Alexandria – Zidovi

“Jako smo dobri prijatelji sa Tiborom Tišmom frontmenom Alexandrie, i vrlo dobro znamo koliki trud ulaže u svoje pjesme, odličan je muzičar i bend Alexandria je pravo osvježenje na našoj domaćoj sceni. Iako je trnovit put do uspjeha, mi mu želimo da to i ostvari.”

2. Emby – Kazaljka (ft. Vanja Mišić)

“Emby je jedan od pionira hip hop scene u Banjaluci, odličan je beat maker i za skoro sve svoje pjesme radio je beatove. Pjesma “Kazaljka” opisuje realno stanje u našem društvu, a Emby u kombinaciji sa Vanjom čini ovu pjesmu još masivnijom.”

3. SOPOT – Energetsko more

“Sopot je sasvim sigurno u top 3 BL benda koji je dosta postigao na muzičkoj sceni. Njihova muzika je puna energije da se čak neke njihove pjesme nađu i u našim DJ setovima, a dovoljan je dokaz da ljudi uvijek super odreaguju kad god je pustimo.”

Poruka publici:

Nemojte hejtati za nečiji trud, podržite domaće izvođače, ne slušajte turbo folk i kad odete na nečiji nastup opustite se, nasmijte se, plešite i uživajte.

Poruka domaćim izvođačima:

Dobro zagrijati stolicu da bi ostvarili uspjeh, treba dati da bi dobio nešto zauzvrat, ljenost okrenuti u produktivnost i sa puno rada kvalitet će doći do izražaja.

Domaća scena:

Što se tiče scene uvijek može bolje, neki se sjećaju prošlih vremena kada kažu da je bilo bolje. Poštovati više domaće izvođače i plaćati ulaz za nastupe istih i tako zajedno podići scenu na viši nivo, muzičari i publika ne mogu jedno bez drugih.