Vijesti 21.05.2024.

Dijete zadobilo teške povrede u sudaru tri vozila

ČITANJE: 1 minuta

Ljekari Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu konstatovali su teške tjelesne povrede kod djeteta povrijeđenog u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Potkrajevi, u opštini Pale, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U ovoj nezgodi koja se dogodila juče na magistralnom putu Podromanija – Sumbulovac povrijeđeno je ukupno pet osoba.

U nezgodi su učestvovali vozači automobila reno čiji su inicijali A.K. iz Sarajeva, teretnog vozila volvo V.DŽ. iz Istočnog Sarajeva i automobila opel G.V. iz Šekovića.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale i nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, protiv lica čiji su inicijali A.K. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno da je ovlašteno lice u firmi u Sokocu poručilo teretno motorno vozilo od firme u Poljskoj, te izvršilo novčanu uplatu istom u iznosu od 16.500 evra, nakon čega vozilo nije isporučeno.

Obaviješteno je Okružno javno tužilaštvo Istočno Sarajevo i u toku je preduzimanje svih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela prevara.

(Srna)