Sport 18.06.2024.

Direktan prenos utakmice Slovenija – Srbija u Sportskoj dvorani Borik

ČITANJE: 1 minuta

Sportski centar Borik sa zadovoljstvom najavljuje drugu utakmicu u okviru “Euro u Boriku”, gdje će reprezentacija Srbije odmjeriti snage sa Slovenijom. Ovaj fudbalski spektakl biće održan u četvrtak, 20. juna od 15 časova u sportskoj dvorani Borik, uz direktan prenos za sve ljubitelje fudbala.

Nakon uzbudljive prve utakmice protiv Engleske, odigrane 16. juna, gdje je oko 2000 navijača ispunilo dvoranu i stvorilo odličnu atmosferu, nastavljamo sa još većim elanom. Iako je rezultat bio 0-1 u korist Engleske, navijači su pokazali  podršku i ljubav prema timu, što je još jednom potvrdilo da je Banja Luka navijačko srce Srbije.

SC Borik, u saradnji sa partnerima, pripremio je brojne nagradne igre i iznenađenja za publiku. Navijači će uživati u klimatizovanoj sali i imati priliku da osvoje vrijedne nagrade. Ulaz je besplatan, a rezervacija ulaznica za parter je moguća svakog dana od 7.30 do 15.30 časova u SD Borik.

Ovaj događaj nosi i poseban humanitarni karakter. U saradnji sa humanitarnom organizacijom „Srbi za Srbe“, prikupljaće se sredstva za pomoć porodici Đokanović iz Donjeg Žabara. Šestočlana porodica Đokanović, uprkos zdravstvenim problemima roditelja, svojim radom i posvećenošću obezbjeđuje djeci uslove za školovanje i uspjehe. Cilj je da se ovoj porodici obezbijedi poljoprivredna mehanizacija u vrijednosti od oko 9.000 KM.

“Dođite u Borik u četvrtak, 20. juna od 15 časova i budite dio ovog nezaboravnog fudbalskog događaja. Zajedno navijamo za Srbiju i pomažemo onima kojima je najpotrebnije”, saopštili su iz SC Borik.

 

Oznake: SC Borik