Vijesti 29.08.2018.

Direktorica OŠ “Jovan Dučić” izletom obradovala najbolje učenike

ČITANJE: 1 minuta

Oko 40 učenika Osnovne škole “Jovan Dučić” iz Zalužana, Kuljana i Priječana danas će otputovati na jednodnevni izlet u Teslić.

Zanimljivo je da je izlet na koji će ići učenici koji su ostvarili zapažene rezultate i trudili se tokom cijele školske godine poklon Rankice Pušić, direktorice ove škole.

“Učenici će obići i izletište Hajdučke vode. Odlučila sam da ih nagradim kako bi djeca shvatila da se cijene trud i rad, da shvate da nisu zapostavljeni i da njihovi rezultati nisu samo njihovi i ne promovišu samo njih kao ličnost, već i školu ‘Jovan Dučić’ u cjelini”, istakla je Pušićeva.

Dodala je da će djeca koja su imala zapažene rezultate u raznim disciplinama, kako u nastavnim, tako i u vannastavnim, u sklopu izleta posjetiti i OŠ “Petar Petrović Njegoš” u Tesliću, gdje će biti gosti svojih vršnjaka iz ove škole i imati druženje i ručak s njima.

“Osim toga, organizovali smo im kupanje u hotelu ‘Kardijal’, kao i obilazak svega što nudi Zdravstveno-turistički centar ‘Banja Vrućica’, ali i manastir Liplje, koji se nalazi u blizini”, naglasila je Pušićeva.

(Nezavisne)