Politika 01.07.2022.

ĐAJIĆ NOSI LISTU Pogledajte ko su kandidati SNSD u Izbornoj jedinici 3

ČITANJE: 1 minuta

Glavni odbor SNSD-a trebao bi na današnjoj sjednici da ozvaniči kandidatske liste za predstojeće opšte izbore, a kada je u pitanju Izborna jedinica 3 za Narodnu skupštinu Republike Srpske već su poznati prijedlozi.

Listu nosi sadašnji predsjednik Gradskog odbora Banjaluka i direktor Univerzitetsko-kliničkog centra Vlado Đajić, a na listi su još neka poznata imena, potvrđeno je portalu Banjaluka.net iz više izvora u SNSD-u.

Na drugom mjestu nalazi se poslanica u ovom sazivu NS RS Nataša Radulović, a na trećem mjestu je Borivoj Obradović koji je trenutno odbornik u Skupštini Grada Banjaluka. Interesantno je da su nekim “jačim” imenima pripale nešto niže pozicije, pa se tako sadašnji ministar zdravlja Alen Šeranić nalazi tek na 14. mjestu, dok je poslanik Srđan Mazalica na posljednjem, 17. mjestu. Dosadašnjem ministru poljoprivrede Borisu Pašaliću pripalo je 10. mjesto.

Na listi su još i načelnik Šipova Milan Kovač, direktorica Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović, odbornici u banjalučkoj skupštini Nenad Grbić i Snježana Kutlešić Stević, v.d. direktora Narodnog pozorišta Republike Srpske Dijana Grbić, direktorica Centra “Zaštiti me” Zorica Kuzmanović Vasilić, te aktivistkinja Mladih SNSD-a Anja Ljubojević.

(A. S.)