Vijesti 14.02.2021.

Đajić: SNSD za saradnju sa svima koji žele razvoj Banjaluke

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik privremenog Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić izjavio je da SNSD želi razvoj Banjaluke i Republike Srpske, da je otvoren za saradnju sa svim partijama koje su u vlasti, kao i sa novoizabranim gradonačelnikom.

“Mi nećemo opstruisati razvoj Banjaluke, naprotiv, želimo da Banjaluka postane moderan, evropski i svjetski grad i da u njemu kvalitet života, od penzionera do mladih, bude na najvišem nivou”, rekao je Đajić novinarima u Banjaluci nakon sjednice privremenog Predsjedništva Gradskog odbora SNSD-a.

On je istakao da su na današnjoj sjednici napravljene smjernice daljeg rada Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

Đajić je rekao da je zaključeno da je SNSD otvoren za sve stanovnike Banjaluke koji žele razvoj ovog grada.

“Ja sve otvoreno pozivam, članove SNSD-a, kao i članove drugih partija i one koji su nekad bili članovi SNSD-a , ali i one koji ne pripadaju nijednoj stranci da daju sugestije i savjete. Ima mjesta za sve”, poručio je Đajić.

Sjednici su prisustvovali lider SNSD-a Milora Dodik, potpredsjednik stranke Željka Cvijanović, odbornici SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka, poslanici ove stranke u Narodnoj skupštini Srpske i parlamentu BiH, te ministri u Vladi Srpske iz SNSD-a u Banjaluci.

(Srna, E.M)

Oznake: SNSD, Vlado Đajić