Vijesti 24.06.2024.

ĐAJIĆ: UKC Srpske u mnogo čemu sustigao najbolje institucije u Evropi i svijetu

ČITANJE: 1 minuta

Sve što radim za moj narod, radim punim srcem, vođen silnom željom da u svemu sa uslugama i kvalitetom rada i života idemo naprijed, poručio je Vlado Đajić, generalni direktor UKC-a Republike Srpske, na društvenim mrežama.

– UKC Republike Srpske je odličan primjer funkcionisanja institucije koja je po mnogo čemu sustigla i one najbolje u Evropi i svijetu. Ne samo kada je u pitanju nova, moderna oprema, nego prvenstveno znanjem i konstantnim edukacijama naših ljekara i medicinskog osoblja možemo parirati bilo kome – istakao je Đajić.

– Primjerom rada najveće zdravstvene institucije u Republici Srpskoj, pokazali smo da možemo, da hoćemo i da želimo naprijed u svakom segmentu. Jer u svemu tome vodi nas ljubav prema Banjaluci, prema našoj Srpskoj, prema našem narodu – zaključio je Đajić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Đajić (@vladodjajic)

Prijem za djecu sa Kosova i Metohije

Danas sam upriličio prijem za djecu sa poteškoćama u razvoju sa Kosova i Metohije koja su u posjeti Banjaluci. Ovo je poseban dan kako za djecu sa Kosova i Metohije, tako i za građane Republike Srpske, poručio je dr Vlado Đajić na društvenim mrežama.

– Razgovarali smo o problemima koje imaju, o samom boravku na Kosovu i Metohiji, te o svakodnevnim problemima koje imaju tamo – naveo je generalni direktor UKC-a Srpske.

– Ovom prilikom pozivam sve građane Banja Luke da večeras u 20.00 časova dođu na humanitarni koncert u svrhu pomoći djeci Kosova i Metohije koji će se održati na platou Hrama Hrista Spasitelja. Vidimo se – zaključio je Đajić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Đajić (@vladodjajic)

Oznake: Vlado Đajić