Magazin 01.05.2019.

Dječiji sajam u Banjaluci – zabava za najmlađe!

ČITANJE: 2 minute
U Banjaluci će se 25. i 26. maja 2019 godine u okviru programa “Proljeće u Banjaluci” uz podršku Grada Banjaluka održati Dječiji sajam sa dosada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu. Ulaz za sve posjetioce je besplatan a mališane u Dvorani Borik očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i gejmerskih kutaka.

Dječiji sajam je najveća i najvažnija porodična manifestacija u Banjaluci na kojoj posjetioci mogu pronaći proizvode po jednistvenim promotivnim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama, predavanjima.

Dječiji sajam Banjaluka ima najbolju ponudu zahvaljujući brojnim partnerima i prijateljima koji će predstaviti novitete u industiji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga, edukacije te ih očekuju brendovi poput Mtela,Vitalije, Kraša, Violete, Bojproma, Dunav osiguranja, Komercijalne banke te mnogih drugih.

Posebnu pažnju posvećena je programu stručnih predavanja, prije svega iz oblasti prava djeteta, dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koje su važne za pravilan rast i razvoj djece. U saradnji sa službama za hitne intervencije svoj doprinos Dječijem sajmu daće Vatrogasna brigada i MUP RS.

Za bogat program na centralnoj bini zaslužni su oni koji su nam najvažniji a to su djeca iz vrtića i osnovnih škola, plesne grupe, revije, kulturno-umjetnička društva, solisti, horovi a podršku na bini im daju i razne organizacije koje se bave djecom i koje doprinose formiranju i razvoju zdrave i sigurne porodice.

Kao društveno odgovoran projekat čiji je organizator kompanija “RS Consulting and Trade” d.o.o. Banja Luka, a suorganizator “In Consulting” d.o.o. Sarajevo, Dječiji sajam Banjaluka će na najbolji način obilježiti Međunarodni dan porodice i dati podršku kreiranju programa namjenjenih za djecu i porodicu.

Fantastična organizacija, izuzetna lokacija, velika posjećenost, dobro osmišljeni prateći programi samo su neki od razloga da posjetite Dječiji sajm u Banjaluci.