Sport 21.11.2020.

Đoković: Ne znam da li mi se ikad ovo desilo

ČITANJE: 1 minuta

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković poražen je poslije velike borbe i tri gotovo izjednačena seta od Austrijanca Dominika Tima 5:7, 7:6, 6:7 u polufinalu Završnog mastersa u Londonu.

“Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo – nekada kada zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, njemu je išlo. Čestitam mu na hrabrosti. Udarao je loptu svom snagom i sve je ulazilo. Kada se udara punom snagom, nekada i izađe. Jednostavno je. Kao što sam rekao, uradio je sve kako treba od 0-4, moram da mu skinem kapu i da mu čestitam. Bio sam u svakom poenu, nisam gurao loptu, ali on je uništavao loptu, igrao je sjajno”, rekao je Đoković.

Kada rekapitulira sezonu u kojoj je šesti put najbolji na svetu, Novak kaže da je imao i bolje i gore sezone, te da je osvojio jedan Slem i igrao finale još jednog.

Završio je godinu, kaže, kao svjetski broj jedan.

“Zvuči bezveze da kažem ‘OK’. Naravno da je izvrsna sezona, ali stremim boljem i mislim da mogu bolje. Sada je malo gorak ukus u ustima nakon ovakvog završetka, ali na kraju sam barem igrao svoju igru i borio se do kraja”, zaključuje Đoković.

(A.M/Banjaluka.net)

Oznake: Novak Đoković