“Đurologija” 20. marta u Banjaluci

“Đurologija” legendarnog Branka Đurića Đure svoje 227. izdanje imaće pred banjalučkom publikom 20. marta sa početkom u 20 časova u Banskom dvoru.

Svojim prepoznatljivim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u kultnim projektima “Top lista nadrealista” i “Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u 90 minuta u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Svi koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, ulaznice po cijeni od 20 KM moći će kupiti u online sistemu Kupikartu.ba i na blagajni Banskog dvora.

(srpskacafe)

CIK Ovjereno učešće 34 koalicije na predstojećim izborima

Razmatrajući Izvještaj o izvršenim provjerama prijava koalicija za učešće na Općim izborima 2018. godine Centralna izborna komisija BiH je na sjednici održanoj u četvrtak ovjerila 34 koalicije koje ispunjavaju zakonom propisane uslove.

UNIVERZITETI U SRPSKOJ Dekani ne strahuju od praznih amfiteatara

 U toku je prijem dokumenata za upis studenata u prvi, drugi i treći ciklus studija na dva javna univerziteta u RS, a nadležni na fakultetima očekuju da će popuniti kapacitete uprkos smanjenju broja đaka u srednjim školama i činjenici da sve više ljudi zbog posla odlazi van BiH.