Politika 01.03.2019.

DNS: Željko Dubravac novi predsjednik Regionalnog odbora Banjaluka

ČITANJE: 1 minuta

Željko Dubravac iz Čelinca jednoglasno je izabran za predsjednika Regionalnog odbora Demokratskog narodnog saveza Banjaluka, na sjednici odbora.

Za potpredsjednika je izabrana Daliborka Kerezović iz Kotor Varoša. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, Željko Dubravac je, između ostalog, izrazio zadovoljstvo što pripada timu DNS, koji posjeduje moralne, stručne i političke kvalitete, s tim da ukazano povjerenje predstavlja čast, ali istovremeno i veliku odgovornost.

– DNS je tu, sa starim i novim članstvom, novom energijom, znanjem i iskustvom. Cilj DNS-a je da bude jedna od dvije najjače partije u banjalučkoj regiji. Taj cilj nije neostvariv i on zavisi isključivo od nas samih – poručio je Dubravac.

Generalni sekretar Demokratskog narodnog saveza, Dragutin Rodić, koji je prisustvovao sjednici Regionalnog odbora je poručio da je DNS konsolidovao svoje redove, te da je nakon političkih turbulencija postao snažniji nego što je to nekada bio.

Rodić smatra da posljednji politički skupovi DNS, uključujući i predstojeću izbornu skupštinu DNS Banjaluka, predstavljaju dokaz snage i veličine partije na političkom nebu Republike Srpske.

(Srpskainfo)