Vijesti 20.02.2017.

Do 6. marta dostaviti prijedloge i sugestije za izmjenu RP privrednog kompleksa “Medeno polje”

ČITANJE: 1 minuta

Skupština grada Banja Luka, na sjednici održanoj 31.1. i 6.2.2017. godine, donijela je Odluku o izradi izmjene dijela Regulacionog plana privrednog kompleksa „Medeno polje“ , saopštilo je Odjeljenje za prostorno uređenje.

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor koji se nalazi između Ulice Veljka Mlađenovića, Bulevara vojvode Stepe Stepanovića i željezničke pruge Sunja -Doboj, a odnosi se na k.č.br. 95/1, 95/2 i dijelove k.č. br. 95/3 i 2475/1 k.o. Banja Luka 5 ( n.p.), površine 10,32 ha  i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka i u prostorijama Mjesne zajednice Ada, petnaest dana od dana objavljivanja.

Obuhvat plana objavljen je i na internet stranici grada.

Odjeljenje za prostorno uređenje poziva sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do 6. marta 2017. godine.