Sport 12.01.2022.

DO ODLASKA U TURSKU: Fudbaleri Borca treniraju na Gradskom stadionu

ČITANJE: 1 minuta

Vremenski uslovi ne idu na ruku fudbalerima Borca, koji su bez obzira na snijeg i težak teren maksimalno fokusirani na rad. Do odlaska u Antaliju, igrači aktuelnog šampiona BiH radiće na Gradskom stadionu, a potom ih u Turskoj očekuje najvažniji dio priprema i pet jakih provjera.

– Sigurno da nas tamo očekuju utakmice protiv timova koji su kvalitetniji od nas. To nam je dobra prilika da vidimo gdje smo pred početak prvenstva – rekao je Nikola Dujaković, vezni fudbaler Borca, prenosi ATV.

U Borcu se nadaju mirnijem drugom dijelu sezone sa što manje oscilacija u igri i rezultatima. Jesen je bila turbulentna, ali i za nauk. Postavljeni su novi ciljevi pred prvi tim koji će tek da poprimi prave konture.

– Nećemo se predati, prednost Zrinjskog jeste velika, ali ponašaćemo se kao da su nam veoma blizu. Vjerujem da možemo do Kupa i novog izlaska na evropsku scenu – dodao je Dujaković.

Borčev napad predvodiće Jovo Lukić koji poručuje da je povreda potpuno iza njega te vjeruje da ponovo može da postane strah i trepet za protivničke golmane.

– Nadam se da mogu ponovo do dobrih igara koje su me krasile prije povrede. Svaki napadač živi od golova, tako i ja – rekao je napadač Borca Jovo Lukić.

Borac će prije odlaska u Tursku koji je zakazan za 27. januar, odigrati prvu pripremnu utakmicu.

(SB)

Oznake: FK Borac