Vijesti 03.03.2016.

Dobitnik 192.000 KM na kladionici: Kad su mi ostala samo dva meča, zaledio sam se

ČITANJE: 2 minute
tiket
Nisam se mnogo nervirao prateći mečeve koje sam imao na tiketu, ali kada sam vidio da su mi ostale još dvije utakmice, zaledio sam se, kazao je Banjalučanin, čiji je dobitak od 192.000 maraka na kladionici odjeknuo poput groma.

Iz razumljivih razloga je želio da ostane anoniman i odbio da se fotografiše, a utiske je otkrio za sportski portal kladionice “Mocart”, u kojoj je došao do vrtoglavog dobitka.

-Tikete ovakvog tipa igram skoro svaki dan, obično uložim marku, dvije ili tri. Većinom su to tiketi s većim kvotama i potencijalnim dobicima od više hiljada maraka. Doskora nisam ni znao da postoji mogućnost velike isplate, negdje sam pročitao da je u pitanju milion maraka, pa sam malo pojačao kvote- kazao je Banjalučanin.

Na pitanje kako se osjećao kada je vidio da mu je još jedna utakmica za dobitak, odgovorio je da je sreća što je popio poneko pivo, pa je bio opušteniji.

-Kada je Liverpul pred kraj meča izjednačio na 1:1, počela je da me hvata panika. Imao sam tu iks i ostalo mi je još da sačekam Lion – PSŽ, gdje sam tipovao na pobjedu domaćina u prvom poluvremenu. Do tada se uopšte nisam nervirao, niti sam pratio svaku utakmicu sa tiketa, jer sam smatrao da grčku ligu i ne mogu da pogodim. Međutim, neke utakmice sam gledao, a kad sam vidio da je na meču Mančester junajted – Arsenal došao kec, počeo sam polako da pratim tiket. Bilo je tih nekih utakmica iz grčke lige koje su počele i završile, pa sam vidio da su mi ostale još dvije utakmice i onda sam se zaledio – kazao je srećni dobitnik.

Novac će potrošiti samo za jednu stvar

-Od kada se kladim jedina ideja mi je bila da riješim stambeno pitanje. To mi je životni problem, od rođenja sam podstanar. Potrefilo se i imao sam sreće- kazao je Banjalučanin, čiji je dosadašnji rekordni dobitak bio oko 400 KM.

(Glas)