DOBRA PONUDA Najpovoljniji smještaj u Beču

Zadivljujuća kulturna ponuda, raskošna arhitektura i ugodna atmosfera objašnjavaju zašto je Beč omiljena turistička destinacija i najbolji grad za život u svijetu.

Imamo sreću da nam je Beč udaljen nekoliko sati vožnje, te samim tim idealan za vikend putovanja, šopinge, a u ovo vrijeme godine za posjetu najboljem adventskom sajmu.

Uzimajući u obzir broj turista, posebno u vrijeme praznika, pronaći hotel ili apartman u Beču može biti pravi izazov, posebno po povoljnoj cijeni.

Zato se sve veći broj ljudi odlučuje na iznajmljivanje stana na dan. OVDJE smo pronašli stan koji ispunjava tri najvažnija uslova za ugodan boravak – lokacija, cijena, opremljenost.

Stan je smješten u samom centru grada, u jednom od najpopularnijih bečkih okruga. U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj nezaobilaznih atrakcija, poput muzeja i drugih kulturnih sadržaja, parkova, ugostiteljskih objekata… Osim toga, blizina javnog prevoza omogućava brzo stizanje na bilo koju lokaciju.

Stan je u potpunosti opremljen novim namještajem i svim potrebnim kućnim uređajima. U glavnoj prostoriji dostupna su dva ležaja na razvlačenje, kao i pomoćni ležaj. Kupatilo je prostrano i uredno, a posebnu vrijednost stanu daje prekrasna terasa, tipična za bečke stanove i idealna za ispijanje jutarnje kafice, čaja, ili uživanje u doručku spremljenom u modernoj, funkcionalnoj kuhinji.

www.stannadanbec.com

VIŠKOVIĆ: Izmjene Krivičnog zakona u prvom kvartalu ove godine

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas Srni da bi u prvom kvartalu ove godine trebalo da budu utrđene izmjene i dopune Krivičnog zakona Srpske, jer su pojedini članovi zakona slabo primjenjivani u praksi ili nisu bili dovoljno jasni.

“ZDRAVO DA STE” Počinju besplatne radionice za djecu i mlade

Udruženje građana “Zdravo da ste” Banja Luka počinje realizaciju besplatnih radionica u okviru projekta “Mjesne zajednice prijatelji djece – klubovi za djecu i mlade”. Kako navode iz ovog udruženja, cilj projekta je unaprijediti kapacitete i uslove zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe djece i mladih putem kreiranja sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena

RAKOVAČKE BARE Novi magacin za vatrogasce i Civilnu zaštitu

Gradska Civilna zaštita i vatrogasna služba dobiće ove godine novi, veliki magacin na Rakovačkim barama, u nastojanju da gradske službe budu spremne na pravovremenu reakciju u slučaju vanrednih situcija, poput katastrofalnih poplava iz 2014. godine.