Sport 16.09.2021.

DOČEKUJU IZVIĐAČ: Rukometašice Borca kreću u odbranu titule šampiona BiH

ČITANJE: 1 minuta

Ženski rukometni klub Borac počeće sutra odbranu titule u šampionatu Bosne i Hercegovine.

Banjalučanke na startu takmičenja dočekuju Izviđač u 18 časova. Trener Rade Unčanin pred ovaj duel ima problema sa povredama na bekovskoj poziciji, prenosi Srpskainfo.

– Kroz kontrolne mečeve smo pokazali kvalitet, a pred start novog šampionata imamo problema sa povredama. Božana Ćutković i Dajana Ignjatović su povrijedile zglob, tako da neće biti u sastavu za duel protiv Izviđača. Takođe, Lana Lončar još osjeća posljedice pada u Jagodini, tako da ćemo vidjeti koliko možemo na nju da računamo. Uprkos svemu, vjerujem da uz maksimalan pristup možemo doći do pobjede i tako uspješno da krenemo u novi šampionat – istakao je trener Rade Unčanin.

Od Borca se očekuje da u novom šampionatu brani titulu.

– Sigurno je da smo prošle sezone bili iznenađenje, a da će u novom prvenstvu svi željeti da pobijede šampiona. Očekuje nas težak zadatak, ali sigurno da se nećemo predati nijednog momenta i da je uvijek teže odbraniti titulu. Ipak, ulazimo u takmičenje sa visokim ambicijama, a nadam se da će se naše igračice oporaviti do evropskih mečeva protiv Dunajske Strede – dodao je Unčanin.

(SB)

Oznake: ŽRK Borac