Politika 20.08.2020.

DODIK I ĆOSIĆ SIGURNI U UBJEDLJIVU POBJEDU: SNSD gradi i razvija Srpsku

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik razgovarao je danas sa načelnikom opštine Istočno Novo Sarajevo i kandidatom ove stranke za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubišom Ćosićem o predstojećim lokalnim izborom, te izrazio uvjerenje da će SNSD biti politička partija broj jedan u ovom gradu i Republici Srpskoj.

Dodik je istakao da je vidljiva aktivnost načelnika iz SNSD-a u Istočnom Novom Sarajevu i Palama, te da djela govore više od riječi.

“Sinoćnjim svečanim otvaranjem Dečanske ulice, opština Istočno Novo Sarajevo dobila je modernu saobraćajnicu što predstavlja još jedan neoboriv dokaz da se ova opština neprestano razvija i postaje mjesto koje ljudi sve više biraju za svoje mjesto stanovanja”, naglasio je Dodik.

On je poručio da je grad Istočno Sarajevo od strateškog značaja za SNSD, podsjetivši da je to mjesto u kojem se stvarala Republika Srpska.

Ćosić je zahvalio lideru SNSD-a i srpskom čanu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na podršci u razvoju ove lokalne zajednice, naglasivši da Istočno Novo Sarajevo nastavlja da se razvija, te da se ove godine gradi još nekoliko saobraćajnica ukupne dužine šest kilometara, čime se ova opština svrstava u red lokalnih zajednica koje prednjače u izgradnji putne infrastrukture u Republici Srpskoj.

“Svega toga ne bi bilo da nije bilo podrške institucija Republike Srpske i maksimalnog angažovanja lokalne vlasti da Istočno Novo Sarajevo postane što bolja i razvijenija zajednica”, rekao je Ćosić.

On je uvjeren da će građani Istočnog Sarajeva na predstojećim lokalnim izborima to prepoznati i svoj glas dati kandidatima SNSD-a, jer je to stranka koja gradi i razvija Republiku Srpsku.

(Srna)

Oznake: Milorad Dodik, SNSD