Vijesti 19.03.2016.

Dodik: Srpska je trajna tema od koje se ne odustaje

ČITANJE: 1 minuta
dodik
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Republika Srpska trajna tema od koje se nikada ne odustaje.

Dodik je, novinarima prije početka tribine “Riječ predsjednika” u Roćeviću kod Zvornika, rekao da su teme koje zaslužuju riječ predsjednika status Republike Srpske, njena ekonomska i socijalna situacija, kao i kretanja u regionu i na globalnom planu.

On je naveo da će tokom današnje posjete opštini Zvornik razgovarati sa građanima o situaciji u Republici Srpskoj.

-Nakon regije Zvornik, ići ćemo u Hercegovinu i druga mjesta u Republici Srpskoj. Naš cilj je da ne idemo u sjedište opština i gradova, već da posjetimo mjesne zajednice, da razgovaramo sa običnim ljudima o svim pitanjima važnim za Republiku Srpsku i o konkretnim problemima građana. Govorićemo i o planovima za očuvanje političke i ekonomske stabilnosti Republike Srpske- istakao je Dodik.

Tribini zvorničkoj mjesnoj zajednici Roćević prisustvuju i predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar finansija Srpske Zoran Tegeltija, kao i poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH.

(Agencije)