Vijesti 06.03.2016.

Dodik: Žene glavni oslonac SNSD-a

ČITANJE: 1 minuta
milorad_dodik_dan_zena
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je sinoć u Modriči, na osmomartovskoj proslavi koji je organizovao Aktiv žena Opštinskog odbora SNSD-a, da su žene glavni oslonac stranke i jedan od važnih faktora stabilnosti Republike Srpske.

– Žene bolje razumiju stanje u društvu i više su zabrinute za stabilnost i mir- rekao je Dodik i naglasio da SNSD od osnivanja podržava takav stav žena, koje ne žele više da ispraćaju svoje muškarce u bilo kakve ratove.

Dodik je dodao da proslave koje žene SNSD-a organizuju širom Republike Srpske služe za učvršćivanje jedinstva SNSD-a.

– Nastavićemo sa obilaskom svih opštinskih odbora u Republici Srpskoj i sa ženama SNSD-a proslaviti Dan žena- najavio je Dodik na proslavi, kojoj je prisustvovalo oko 1.000 članova SNSD-a Modriče, uglavnom žena.

Načelnik opštine Modriča Mladen Krekić rekao je da je velika uloga žena u društvenom životu i u porodici, zbog čega se ženama mora pružiti više pažnje.

Krekić je naglasio da je odnos prema ženama u Modriči korektan, da su one zastupljene u političkom životu opštine – učestvuju u radu lokalnog parlamenta i izvršne vlasti, a ima ih dosta i na rukovodećim mjestima u javnim preduzećima.

Proslavi Dana žena prisustvovala je i predsjednik Aktiva žena SNSD-a Republike Srpske Nada Tešanović, koja je istakla da žene SNSD-a rade za dobrobit prvenstveno Republike Srpske i stranke, u kojoj su žene glavna snaga i pokretač jedinstva.

(Agencije)

Oznake: Milorad Dodik