Politika 21.07.2021.

Doktor Miodrag Femić novi član PDP

ČITANJE: 1 minuta

„Jako me raduje i smatram vrlo značajnim što ljudi koji imaju kredibilitet, iskustvo i znanje, poput doktora Femića, priključuju baš PDP-u, što je potvrda da vide PDP kao partiju budućnosti, koja ima ideje i viziju, kao i dobre namjere prema Republici Srpskoj i našem narodu“, rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, nakon današnje konferencije za medije na kojoj je predstavljeno pristupanje prim. dr Miodraga Femića PDP-u.

Borenović je naveo da će dr Femić biti važna karika PDP-ovog Savjeta za zdravstvo.

„Dr Femić će svojim znanjem, savjetima i iskustvom pomoći da dodatno unaprijedi PDP-ov Program obnove Republike Srpske. Odlučili smo da nadogradimo program, jer okolnosti, četiri godine od izrade prvobitnog, to zahtijevaju, a posebno u oblasti zdravstva. Jedan od osnovnih prioriteta našeg programa će svakako biti zdravstveni sistem, jer nam je cilj da naši građani imaju najbolju moguću njegu, a naši ljekari uslove da ostaju u Republici Srpskoj“, rekao je Borenović.

Dr Miodrag Femić je rekao da u PDP-u vidi volju za napretkom i ljude koji žele dobro Republici Srpskoj.

„PDP se ozbiljno bavi programskim pitanjima iz različitih oblasti, pri čemu zdravstvo nije zapostavljeno. Želim da doprinesem jednoj takvoj politici, jer je krajnje vrijeme da oblast zdravstva postane jedan od osnovnih prioriteta. Zdravstvo je na infuziji, samo je pitanje imamo li boca za infuziju. PDP je prepoznao našu borbu za poboljšanje ovog katastrofalnog stanja i na tome sam zahvalan, te želim da direktno doprinesem našem zajedničkom cilju“, rekao je
Femić.

(E.M)

Oznake: Miodrag Femić, PDP