Vijesti 20.03.2017.

Dolijao manijak koji je napadao u blizini Gradskog bazena

ČITANJE: 2 minute

Banjalučka policija identifikovala je manijaka koji je danima napadao djevojke i žene u blizini Gradskog olimpijskog bazena u Banjaluci, piše “EuroBlic”.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je policija veoma predano radila na ovom slučaju i da su otkrili da je riječ o maloljetniku, ali više informacija će biti poznato danas.

– Prema prikupljenim informacijama sumnja se da je maloljetnik više puta prilazio i napadao žene u blizini bazena i preduzeća „Incel“. Policiji je problem predstavljalo to što niko od žena nije prijavio napad, pa nisu mogli pomoći inspektorima u identifikaciji napadača, pojašnjava sagovornik “Blica”.

Prema njegovim riječima pripadnici CJB Banjaluka i pored toga su veoma ozbiljno pristupili ovom slučaju i bio je povećan broj policajaca u blizini Gradskog bazena, koji su čekali kada će se manijak ponovo pojaviti. To se desilo u petak uveče.

Podsjetimo, manijak se krio u zamračenim dijelovima gdje nema rasvjete, a gdje ljudi koji dolaze na bazen parkiraju automobile. Jedna od njegovih žrtava je ispričala da čim je izašla sa bazena da je osjetila da je neko prati.

U jednom tranutku manijak joj je prišao sa leđa i uhvatio za zadnjicu. Ona se uspela okrenuti i udariti ga, a zatim je pobjegla.

Druga žena je ispričala da se sa djetetom vraćala sa bazena kada joj je mlađi muškarac prišao i udario po leđima. Žena je počela vrištati i dozivati pomoć, poslije čega je pobegao.

Ni poslije ovoga napadač se nije zaustavio. Prije nekoliko dana opet u mračnom dijelu ulice Veljka Mlađenovića, kod bazena, prišao je djevojci sa leđa i uhvatio je oko struka. Ni ovaj put se nije dobro proveo, jer ga je žrtva udarila u glavu i pobjegla.

(EuroBlic)