Vijesti 26.09.2021.

DOM ZDRAVLJA: Plan vakcinacije za period od 27. septembra do 2. oktobra

ČITANJE: 1 minuta

JZU „Dom zdravlja“ Banja Luka objavio je plan vakcinacije za narednu sedmicu u hali „Banjalučkog velesajma“, kao i u ambulantama porodične medicine.

Kako su saopštili, u periodu od 27. do 30. septembra, kao i 02.oktobra vršiće se revakcinacija građana drugom dozom vakcina, a o terminu revakcinacije građani će biti obaviješteni telefonskim putem.

01. oktobra u periodu od 15:30 do 19:00 časova biće omogućena vakcinacija prvom dozom Sinofarm vakcine bez prethodnog zakazivanja u hali „Banjalučkog velesajma“.

Takođe, nastavlja se vakcinacija protiv korona virusa na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Raspored rada punktova u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine za period od 27. septembra do 01.oktobra 2021. godine.

– 27.septembar – Dragočaj, Potkozarje, Verići i Piskavica;

– 28. septembar – Vrbanja, Zalužani i Mišin Han;

– 29. septembar – Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu i Bočac;

– 30. septembar – Goleši, Kola i Agino Selo;

– 01. oktobar – Borkovići, Bronzani Majdan i Stričići.

Zamolili su sugrađane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na vakcinalnom punktu u hali „Banjalučkog velesajma“, a sve u cilju što bržeg i efikasnijeg provođenja procesa vakcinacije.

(E.M)

Oznake: vakcinacija