Domaći trgovački lanac Tropic otvorio svoj drugi market u Bijeljini

Nadomak centra grada, na adresi Neznanih junaka 69, domaći trgovački lanac Tropic danas je u 9 časova otvorio vrata svoje 55. poslovne jedinice, a druge po redu u Bijeljini. Novootvoreni market Bijeljincima je donio 39 novih radnih mjesta.

Povodom otvaranja, Tropic je svojim kupcima pripremio niz akcijskih pogodnosti i poklona. Prvih 2000 kupaca dobiće na poklon Tropic cekere, svaki 100. kupac obaviće besplatnu kupovinu, a svaki 300. ponijeće kući konvektorsku grijalicu. No, tu nije kraj poklonima. Na dan otvaranja, u periodu od 12 do 19 časova, svi koji obave kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više, osvojiće jedan od poklon paketa, a narednih dana, sve do 10. decembra, za isti iznos računa, kupce očekuje Tropic poklon paket. Uz navedeno, kupce od četvrtka do nedjelje očekuju i brojne promocije i degustacije.

Najmlađi posjetioci novog Tropic marketa u Bijeljini uživaće u cjelodnevnom animatorskom programu i druženju sa Deda Mrazom i Snješkom Bijelićem.

U Tropic marketu Bijeljina pored uvijek svježeg voća, povrća i mesa, uz širok asortiman dostupnih artikala, u ponudi se nalazi svježa morska i riječna riba, kao i preko 40 vrsta gotovih jela.

Radno vrijeme Tropic marketa Bijeljina je od 7 do 21 čas od ponedjeljka do subote te od 8 do 16 časova nedjeljom.

Servisne informacije za nedjelju, 17. decembar

Servisne informacije za nedjelju, 17. decembar 2017. Centar javne bezbjednosti Banja Luka Evidentirano je osam krivičnih djela. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dva lica teže, a četiri lakše povrijeđena . Služba hitne pomoći Pregledana su 69 pacijenata i 25 djece, obavljeno je 18 kućnih posjeta.

Bogata arheološka nalazišta u Laktašima: Muzej na otvorenom svjedoči o dalekoj prošlosti

Kao malo koja opština u RS, Laktaši raspolažu izuzetno vrijednim arheološkim nalazištima iz doba Rima i Vizantije koji predstavljaju veliki turistički potencijal. U opštinskoj Turističkoj organizaciji ističu nekoliko najznačajnijih nalazišta koja je su tokom posljednje dvije decenije otkrili stručnjaci Zavičajnog muzeja iz Gradiške. Bojan Vujinović, kustos ove ustanove kaže da se radi o nalazištima koja

Prikupljanjem plastičnih flaša i čepova obezbijedio 40 paketića za djecu

Duško Tadić, banjalučki atletičar akcijom prikupljanja plastičnih flaša i čepova uspio je da prikupi sredstva za 40 paketića za djecu, a plan mu je da za novogodišnje praznike obraduje mnogo više mališana. “Ideja traje otprilike pet mjeseci. Od avgusta počeli smo da prikupljamo plastiku. Na samom početku toga je bilo vrlo malo, ali iz dana

Čarolija u učionicama ozarila dječija lica u Donjim Kolima

 Recitujući novogodišnje pjesme i glumeći junake iz omiljenih bajki, osnovci iz područnih odjeljenja banjalučke Osnovne škole „Branislav Nušić“ u Donjim Kolima i Rekavicama u petak su proslavili nikoljdanske praznike, a čaroliju u učionicama uveličala je posjeta Djeda Mraza koji je spustivši se sa školskog tavana mališanima donio vreću punu poklona. Paketiće za 45 osnovaca i

Banjaluka dobija prvi viteški festival “Kastrum 2018”

Članovi Viteškog reda Čuvara Koplja St. Georgija iz Banjaluke planiraju da od 01.06. do 03.06.2018. godine organizuju viteški festival na tvrđavi Kastel u Banjaluci. Očekuju okupljanje vitezova iz svih zemalja u okruženju. Za sada ne otkrivaju mnogo, osim da će se održati na tvrđavi Kastel, te da će se vitezovi takmičiti u tradicionalnim viteškim disciplinama.