Vijesti 12.10.2016.

Donatorsko veče za porodicu Delić

ČITANJE: 1 minuta

Mještani banjalučkih naselja Motike i Petrićevac organizuju u petak, 14. oktobra, donatorsko veče, na kojem će prikupljati pomoć za porodicu Delić čija je kuća 7. oktobra izgorjela u požaru.

“Ovoj porodici trenutno je potrebno sve jer im je kuća potpuno izgorjela – od hrane, lijekova, odjeće za odrasle i djecu, sredstava za higijenu, igračaka i pelena za djecu do posteljine, peškira, krpa, namještaja i materijala za obnovu kuće”, rekao je jedan od mještana i predsjednik humanitarne organizacije “Budi drugačiji” Draško Stanivuković.

Stanivuković je pozvao sve ljude koji su u mogućnosti da podrže humanitarnu akciju da bi porodici Delić što prije bili obezbijeđeni uslovi za normalan život.

On je naglasio da će na donatorskoj večeri na Petrićevcu sa početkom u 20 časova, biti prikupljan uglavnom novac da bi porodica sama mogla da kupi ono što joj je najpotrebnije.

“Na donatorsko veče posebno smo pozvali preduzetnike sa područja Petrićevca i Motika – vlasnike prodavnica, kafića, auto-praonica i druge za koje pretpostavljamo da su u prilici da izdvoje novčane donacije”, rekao je Stanivuković.

On je naglasio da su mještani Motika i Petrićevca do sada više puta učestvovali u različitim humanitarnim akcijama i pomagali onima kojima je to najpotrebnije.

(nezavisne.com)