Politika 23.01.2023.

Dončić: Pokušaj udara SNSD na PDP doživio potpuni debakl

ČITANJE: 1 minuta

“Udar na PDP na koji su juče SNSD-ovi spavači, Dragiša Delić i Velimir Sakan,  pokušali da naprave na sjednici Glavnog odbora i unesu pometnju u stranku, doživio je potpuni debakl. Na jednoj strani su ostali Delić i Sakan, a na drugoj ostali članovi”, rekao je član Glavnog odbora PDP-a i narodni  poslanik Radislav Dončić.

On je dodao da su oni sami otkrili svoje pravo lice i bilo je tužno posmatrati ih dok  ih, prozrene, drugi članovi Glavnog odbora “potapaju” argumentima.

Dončić kaže da je zadovoljan što su se sami otkrili, a zatim doživjeli potop:

– Poslani su sa očiglednom namjerom da unesu razdor, a desilo se suprotno: još više su ujedinili nas koji smo ostali na liniji snažne opozicione borbe. Delić i Sakan su elementi koji se sami odstranjuju i više neće imati mogućnosti da po nalogu svojih šefova iz režima pokušavaju da rovare i prljaju iskrenu opozicionu priču.

NJihove diskusije su pokazale da ti režimski igrači iz sjene nisu čak ni glasali za PDP i našeg predsjednikom kandidata, što je samo po sebi za crveni karton i zauvijek zatvorena vrata stranke – zaključuje Dončić, a prenose mediji.

(A.M.)